POISTOILMALÄMPÖPUMPPU

Poistoilmalämpöpumppu (lyhyt termi on PILP) pistää stopin sekä energian että rahan tuhlaamiselle, sillä PILP-järjestelmät keräävät jo kertaalleen käytetyn energian talteen ja antavat jopa 40 prosentin jättisäästöt vuosittaisiin lämmityskuluihin. Lämmöntalteenotto ei ole ainoa PILP-järjestelmän tuoma etu, vaan samalla se parantaa kokonaisvaltaisesti myös asumismukavuutta ja esimerkiksi ilmanvaihtoa. Samalla myös kiinteistön energialuokitus nousee, joka puolestaan kasvattaa koko kiinteistön arvoa.

PILP-JÄRJESTELMÄT OVAT TÄMÄN PÄIVÄN TEKNIIKKAA

PILP-järjestelmä ei sovellu kiinteistön ainoaksi energianlähteeksi, mutta ottamalla poistoilma talteen saadaan erinomaisesti täydennettyä kiinteistössä valmiina olevan lämmitysjärjestelmän (esimerkiksi kaukolämpö tms.) toimintoja, jolloin PILP onkin erinomainen lisä varsinaisen lämmitysjärjestelmän päälle. Yhdessä ne tekevät talosta energiatehokkaan kokonaisuuden ja auttavat laskemaan lämmityskuluja vuositasolla huomattavia määriä.

POISTOILMALÄMPÖPUMPPU ASENNETTUNA

Poistoilmalämpöpumppu asennettuna tapahtuu ammattilaisen toimesta avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakkaan itsensä ei tarvitse huolehtia yhtään mistään. Kokonaisvaltaisen asennuksen yhteydessä asiantuntija huolehtii järjestelmän mitoituksesta, suunnittelusta ja asennuksesta sekä jatkossa myös huollosta aina tarpeen vaatiessa. Järjestelmään on mahdollista saada myös etäseurantamahdollisuus, jolloin huoltoapua on saatavilla välittömästi ongelmatilanteen esiintyessä.

LÄMMÖNTALTEENOTOLLA SAADAAN HUOMATTAVIA SÄÄSTÖJÄ

Ottamalla käyttöön PILP-järjestelmä on mahdollista säästää pitkä penni, sillä ottamalla lämpö talteen ja käyttämällä se uudelleen käytetään käytännössä ilmaista energiaa, joka vuosittaisella tasolla tuo merkittävät säästöt.

Jos siis taloyhtiö tavoittelee säästöä lämmityskustannusten ohella tinkimättä kuitenkaan asumismukavuudesta, mikä olisikaan parempi ratkaisu kuin PILP. Lisäetuina tulevat kaiken lisäksi vielä moderni ilmanvaihto, mahdollisuus asentaa asuntokohtaiset liesikuvut, ekologisuus sekä kiinteistön energialuokituksen nousu. Kuten huomaat, poistoilmalämpöpumppu on kaikin puolin hyvä ja asumiskokemusta parantava investointi.

PILP KOHENTAA MYÖS TALOYHTIÖN JA ASUNTOJEN ILMANLAATUA

Kuten mainittua, poistoilmalämpöpumppu ei pelkästään tuo säästöjä, vaan lisäksi se parantaa taloyhtiön ilmanlaatua. Monissa kerrostaloissa nykyinen ilmanvaihdon taso ei täytä edes vähimmäisvaatimuksia, jonka mukaan huoneilman pitäisi vaihtua täysin 0,5 kertaa tunnin aikana. Poistoilmalämpöpumppu tuo apua tähän, sillä se parantaa huomattavasti sisäilman laatua ja tehostaa ilmanvaihtoa. Tämä aiheuttaa parannuksia samalla myös asumismukavuuteen.

HANKI NYKYAIKAINEN JA TEHOKAS POISTOILMALÄMPÖPUMPPU ALAN ASIANTUNTIJALTA

Alan asiantuntijalta saat paitsi markkinoiden laadukkaimmat tuotteet, myös kokonaisvaltaiset ratkaisut sekä tarpeen vaatiessa hyvää asiantuntija-apua, mikäli vastaan tulee ongelmia tai myöhemmin herää kysymyksiä. Ota meihin yhteyttä ja tiedustele rohkeasti eri malleista ja vaihtoehdoista, kun poistoilmalämpöpumppu on ajankohtainen. Tarjoamme alan palvelua vuosien tuomalla kokemuksella, asiakaspalvelusta tai -tyytyväisyydestä tippaakaan tinkimättä. Käänny puoleemme turvallisin mielin, koskipa asiasi mitä tahansa, ja kysy lisää. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mielellämme.