SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Nilan Suomi Oy:n maalampo.fi-sivuston käyttöön sovelletaan näitä käyttöehtoja. Sivuston käyttöön ei ole oikeutta, mikäli asiakas ei hyväksy käyttöehtoja kokonaisuudessaan.

Nilan Suomi Oy:n maalampo.fi-sivut on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Sivuilla esiintyvien palveluiden ja tuotteiden nimet ja merkit ovat Nilan Suomi Oy:n tai sen edustamien valmistajien tavaramerkkejä.

Nilan Suomi Oy:n maalampo.fi-sivut esitetään sellaisina kuin ne ovat. Nilan Suomi Oy voi tehdä maalampo.fi-sivuihin muutoksia tai estää niiden käytön harkintansa mukaan.

Nilan Suomi Oy ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista tai oikeuden-menetyksistä, jotka aiheutuvat maalampo.fi-sivuilla olevasta aineistosta, aineiston muuttamisesta, sivujen mahdollisesta virheellisyydestä tai siitä, ettei sivuja voida jostain syystä käyttää tai hyödyntää jollain tavalla.

Nilan Suomi Oy ei vastaa maalampo.fi-sivuillaan esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista muiden tuottamista sivuista tai niillä olevista tiedoista.

Ostajan on tutustuttava ennen kauppaa tarkempiin tuoteominaisuuksiin, toimitus- ja takuuehtoihin käyttöohjeessa.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ